Uitleg


Van Huidige locatie
Naar
 

Chrome Extension

Wil je echt lekker aan de slag gaan met berekenen van afstanden en routen, En je gebruikt de beste browser van dit moment. Probeer dan eens onze Chrome Extension!

Google Chrome

Dat Google mooie producten maakt weten we allang. De meeste gebruikte browser is Chrome. En voor die browser bestaat een grote bibliotheek aan handige Extensions. Dat zijn een soort van browser plugins die jouw leven een stuk makkelijker kunnen maken. Zeker als je dezelfde dingen heel veel achter elkaar doet of gebruikt. Om die reden hebben wij naast onze site ook een extensie ontwikkeld. Alles met als doel meer mogelijkheden bieden om sneller afstanden en routes te berekenen, en natuurlijk ook de vliegtijden. ☺

Chrome extension

Afbeelding: Google Chrome Webstore

Download en installeer

Via deze link naar de Chrome Webstore kun je direct de Extension voor Afstand-berekenen.nl downloaden. En daarna installeren in je Chrome browser. De Extensie installeren is niet moeilijk maar uiteraard moet je wel even toestemming geven. Verwijderen gaat via de gebruike methode in de Chrome instellingen. Je kunt daar snel en eenvoudig een extensie verwijderen.

Chrome Webstore

Afbeelding: de Chrome Webstore